1) Első lépésként le kell tölteni az aktuális installáló fájlokat és az Autoinstall alkalmazást. A ZIP fájl minden egyéb szükségessel együttITT.tölthető le A ZIP fájl tartalmát át kell másolni a terminál memóriakártyájára. A legegyszerűbb megoldás az, ha a terminált USB-n keresztül csatlakoztatja a számítógéphez és a fájlokat átmásolja. Az USB csatlakoztatáshoz be kell indítani az "AppCenter" programot, az "Other -> USBModeSwitch" menüben ki kell jelölni a "Storage Card For U Disk" menüpontot és ezt "OK"-val kell nyugtázni. Ezáltal a terminálban lévő kártya hozzáférése olyan lesz, mintha az a PC cserélhető memóriaegysége lenne. A fájlok átmásolását követően mindent vissza kell állítani az "Activesync" alkalmazással, ugyanabban a menüben. screen8
2) Ha megtörtént az összes fájl átmásolása közvetlenül a memóriakártyára (3 rendszerfájl és az Autoinstall program), következik a terminál restartja. A restart során lenyomva kell tartani a balra mutató nyilat (a C2000 modellnél az "F1"billentyűt) . Igy kerülhetünk át a szervízmenübe, ahol a "Format nad update OS" lehetőséget kell kiválasztani. A kiválasztás nyilakkal történik, a kiválasztás nyugtázása pedig a sárga szkennelő kapcsolóval. Ezt követően a terminálban megtörténik a kártyán lévő fájlokból az operációs rendszer betöltése.  screen9

3) A terminál rendszerének beindulását követően nyissa ki a "My Device -> Flash Disk" menüpontot és töröljön ki mindent, amit itt talál. Ezután nyissa ki a "My Device -> Storage Card -> Autoinstall" oldalt és indítsa be az "autoinstall" programot.

a) Válassza ki a konfigurációt (C3000 vagy C2000 a terminál változata szerint) és nyugtázza választását. A terminál bizonyos ideig működni fog.

b) Ugyanezen mezőben ezt követően válassza ki a szkenner változatát a saját terminálja szerint (1D vagy 2D) és ismét nyugtázza ezt.

c) Ha PlusMobile alkalmazást használ, a második mezőben válassza ki ezt a programot és ismételten nyugtázza. A regiszterbe való beírásra vonatkozó kérdésre válaszoljon "Yes" válasszal.

d) Indítsa el a terminál restartját. Az elindítást követően a terminálnak már munkakész állapotba kell kerülnie Abban az esetben, ha nem működne a szkenner, előzetesen próbálkozzon ismételt restarttal

Ha valami nem sikerül, lépjen kapcsolatba beszállítójával vagy közvetlenül velünk. Hozzáférésünk a Kapcsolatok szekcióban érhető el.

screen10.